دیجیتال مارکتینگ - AN OVERVIEW

دیجیتال مارکتینگ - An Overview

دیجیتال مارکتینگ - An Overview

Blog Article

انجام این کار با روش‌های آفلاین برای کسب‌وکارها می‌تواند غیرممکن باشد یا هزینه‌های بسیار زیادی در پی داشته باشد.

در ادامه این مطلب، مفاهیم و انواع مختلف دیجیتال مارکتینگ و معیارهای سنجش نتیجه کمپین‌های بازاریابی دیجیتال را برای شما تعریف می‌کنیم تا درک بهتری از این حوزه بازاریابی پیدا کنید.

حالا که مشتری‌ها با برند شما آشنا شدند، وقتش است که آن‌ها را نسبت به برند خود علاقه‌مند کنید.

اما زمانی که از ویدیو در کمپین‌های بازاریابی دیگر نیز استفاده کنید، نرخ بازگشت سرمایه مطلوب‌تر خواهد شد.

روش های تولید محتوا فروشگاه اینترنتی — هر آنچه باید بدانید (+ فیلم رایگان)

نکته اصلی برای انتخاب استراتژی این است که همیشه نتیجه کمپین‌ها را تحلیل کنید تا بتوانید در طول زمان، تکنیک‌ها و روش‌های بهتری را برای بازاریابی دیجیتال انتخاب کنید.

تعریف دیجیتال مارکتینگ چیست؟ – توضیح مفاهیم اصلی بازاریابی دیجیتال

بازاریابی دیجیتال و بازاریابی سنتی دو راه متفاوت برای رسیدن به مشتری هستند و هر کدام ویژگی‌ها و جذابیت‌های خودشان را دارند. بیایید یک نگاه کلی به تفاوت‌های این دو بیندازیم:

حتما بخوانید: سئو اینستاگرام چیست؟ (۱۱ تکنیک تضمینی برای بیشتر دیده شدن!) بازاریابی برونگرا به زبان ساده یعنی «اول ما به سراغ مشتری برویم.» مثلاً وقتی از جلوی مغازه‌ای رد می‌شوید و فروشنده سعی می‌کند شما را به داخل مغازه بکشاند یا وقتی که هنگام تماشای برنامۀ مورد علاقه‌تان تبلیغات بازرگانی پخش می‌شود، در واقع آن کسب‌وکار به سراغ شما آمده است.

شما باید جایی حضور داشته باشید که مردم در آن جا هستند. پیج‌ شما در شبکه‌های اجتماعی مثل مغازه‌ای است که برای اجارۀ آن هیچ هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید اما می‌توانید خدمات دیجیتال مارکتینگ به تعدادی زیادی از مشتریان دسترسی داشته باشید.

مخاطبانمان را باید بشناسیم؛ یعنی بفهمیم چه کسانی هستند؛ چه نیازهایی دارند و از کجا آمده‌اند.

در بازاریابی درونگرا به جای آن‌که وقت و هزینه خود را صرف پیدا کردن مشتری کنید، آن را صرف افزایش کیفیت رسانه‌های خود (مثل سایت و شبکه‌های اجتماعی) می‌کنید. با این هدف که کاری کنید مشتری در زمان نیاز، شما را پیدا کند، پس از آن در مسیر خرید هدایت شود و در هر مرحله از مسیر خود، چیزی با ارزش از شما دریافت نماید.

تمام این عنصرها یک هدف دارند و آن هدف این است که به برقراری ارتباط میان کسب‌وکار و مشتریان احتمالی و ایجاد یک کانال ارتباطی دوطرفه کمک کنند. این کانال ارتباطی می‌تواند به فروش بیشتر منجر شود.

هدف‌گیری دقیق و شخصی‌سازی: بازاریابی دیجیتال: این‌جا می‌توانید دقیقا به آن کسانی که می‌خواهید پیام دهید.

Report this page